Bridgestone Blizzak LM005 sikerek a 2022-es téli gumiabroncs teszteken

Rate this post

Küszöbön a tél és a hőmérsékletcsökkenés, így ajánlott a nyári gumiabroncsokat télire cserélni. A Bridgestone Blizzak LM005 továbbra is tökéletes választás

Bridgestone Blizzak LM005 sikerek a 2022-es téli gumiabroncs teszteken

Az elmúlt három évben nem kevesebb, mint 17 iparági tesztet nyert. Majd a 2022-es megmérettetéseken is folytatta a győzelmi sorozatát a Bridgestone Blizzak LM005

Az Auto Bild Sportscars 2022-es téli gumiabroncstesztjén >>> elért „példás” eredményeket kiemelkedő minősítések követték a neves Auto Express és Auto Zeitung megmérettetésein. A „legrövidebb fékút nedves útfelületen. A legjobb szárazútfelületen történő fékezés és kezelés” kategóriákban a Blizzak LM005 már harmadik éve végez a dobogón.

Az Auto Bild Sportscars munkatársai kiemelték az abroncs „nagyon jó havas tulajdonságait. A nagyfokú kormányzási pontosságot, a dinamikus nedves és száraz úton való kezelhetőséget, a rövid fékutat havas és nedves útfelületen, valamint az utazás kényelmét és az üzemanyag-takarékos gördülési ellenállást”.

Az Auto Zeitung téli abroncstesztjén a Blizzak LM005 a második helyen végzett

Az értékelésben kiemelték az abroncs tartósságát és a nehezebb körülmények közötti teljesítményét, továbbá a „kiváló eredményű” vízen csúszást és „rendkívül jó” teljesítményt nedves és száraz útfelületen. Hozzátéve, hogy a Blizzak LM005 „tapadása a lassítási méréseken és a kezelhetőségi pályán lenyűgöző„.

A legfrissebb megmérettetés az Auto Express 2022-es téli abroncstesztje volt

A Bridgestone Blizzak LM005 a nedves úton fékezés és kezelhetőség kategóriákban a dobogó legfelső fokára állhatott. Összetettben pedig a jól megérdemelt második helyet szerezte meg.

A tél közeledtével a Bridgestone Blizzak LM005 ideális választás

A tél közeledtével a Bridgestone Blizzak LM005 ideális választás azoknak, akik nedves, havas vagy jeges úton közlekednek, és előtérbe helyezik a teljesítményt is. Az abroncs fejlesztési fázisaiba az Európa-szerte 20 000 járművezetővel végzett kutatás eredményeit is beépítették. A cél, hogy a Blizzak valós kihívásoknak feleljen meg: téli körülmények között is kiemelkedő irányíthatóságot és biztonságot nyújtson, valamint biztosítsa a legjobb nedves úton tapadást és fékutat.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + 6 =