BRIDGESTONE ABRONCSOKKAL A LAMBORGHINI REVUELTO

Rate this post

A Lamborghini ismét a Bridgestone-t választotta kizárólagos gumiabroncs-partnerének az új Revuelto. A Lamborghini első V12-es PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) szupersportkocsija számára

A Lamborghini ismét a Bridgestone-t választotta kizárólagos gumiabroncs-partnerének az új Revuelto, a Lamborghini első V12-es PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) szupersportkocsija számára. A három elektromos motorral hajtott első és a V12-es belsőégésű motor alatt futó hátsó kerekekre fejlesztett Potenza Sport gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy fokozzák a Lamborghini Revuelto sportos teljesítményét.

A három elektromos motorral hajtott első és a V12-es belsőégésű motor alatt futó hátsó kerekekre fejlesztett Potenza Sport gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy fokozzák a Lamborghini Revuelto sportos teljesítményét

Az abroncs kialakítása és összetevői hozzájárulnak a nagy sebességnél nyújtott kiemelkedő teljesítményhez. A pontossághoz, a kiváló nedves és száraz tapadáshoz, valamint a kormányzási reakciókhoz – ezáltal tökéletesen illeszkedve a Lamborghini Revuelto DNS-ébe.

A 20, 21 és 22 colos méretben is kapható, kifejezetten a Lamborghini Revuelto számára kifejlesztett Bridgestone Potenza Sport gumiabroncsok Run-flat technológiával (RFT) is elérhetőek. Ez lehetővé teszi a defekt utáni biztonságos vezetést 80 km-en keresztül, 80 km/h-ás sebességgel, 0 bar nyomás mellett.

Egyedi tervezésű gumiabroncsok minden vezető számára

Az új Lamborghini Revuelto a versenypályára szánt Potenza Race és téli használatra kifejlesztett Blizzak LM005 abroncsokkal is rendelhető.

„A Bridgestone olyan egyedi abroncsokat fejlesztett a Lamborghini számára, amelyek tökéletesen kiegészítik és kiemelik a Revuelto karakterét. A Run-flat technológiával felszerelt gumiabroncsaink biztosítják a sportautóhoz szükséges kezelhetőségi tulajdonságokat, anélkül, hogy a teljesítmény szintjén kompromisszumot kötnénk.”

 – nyilatkozta Steven De Bock, a Bridgestone EMIA személyabroncs üzletág (másodlagos piac és gyári első szerelés) OE alelnöke.

Izgalmas és exkluzív együttműködésre építve

„Különösen örülünk, hogy ismét a Bridgestone-nal dolgozhatunk együtt, kizárólagos abroncspartnerünkként. A partnerség révén folytatjuk a Huracán STO, EVO, Tecnica és Sterrato modellek kapcsán indult szoros együttműködésünket.”

– tette hozzá Cristian Mastro, a Lamborghini marketingigazgatója.

A Lamborghini Revuelto Olaszországban kifejlesztett és gyártott Bridgestone abroncsait a vállalat európai K+F központjában tervezték és tesztelték. A Bridgestone virtuális abroncsfejlesztési technológiájának segítségével. Ez a fenntartható megközelítés lehetővé teszi, hogy a fejlesztés alatt álló gumiabroncs digitális változatát virtuálisan hozzák létre és teszteljék, mielőtt a prototípusokat elkészítenék. A fejlesztés során nyersanyag- és CO2-kibocsátás-megtakarítást eredményez.

A kifejezetten a Lamborghini Revuelto számára kifejlesztett, nagy teljesítményű, prémium kategóriás Potenza Sport gumiabroncsok vegyes felszereltségben kaphatók:

265/35 ZRF20-as és 265/30 ZRF21-es méretben az első tengelyre. Valamint 345/30 ZRF21-es és 355/25 ZRF22-es méretekben a hátsó tengelyre, mindkét esetben Run-flat technológiával.

Egy igazi teljesítménykombináció is elérhető, amit az első tengelyen 265/35 ZR20-es, a hátsó tengelyen pedig 345/30 ZR21-es Potenza Sport (tubeless változat) abroncsok biztosítanak.

Versenypályára a Bridgestone Potenza Race 265/35 ZR20-as és 345/30 ZR21-es méretben, míg téli körülményekre a Bridgestone Blizzak LM005 többféle felszereltségben kapható. Többek között 265/35 R20-as és 265/30 R21-es méretben az első kerekekre, valamint 345/30 R21-es és 355/25 R22-es méretben a hátsó kerekek esetében.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − tizenhárom =