BRIDGESTONE VX-R TRACTOR

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

ÚJ DIMENZIÓKAT NYIT A MEZŐGAZDASÁGBAN A BRIDGESTONE VX-R TRACTOR GUMIABRONCSA

ÚJ DIMENZIÓKAT NYIT A MEZŐGAZDASÁGBAN A BRIDGESTONE VX-R TRACTOR GUMIABRONCSA

A Bridgestone bemutatja a prémium kategóriás VX-R TRACTOR abroncscsaládot, amelynek fejlesztésénél különös figyelmet fordítottak a talajjal érintkező futófelület szélességére. Ennek köszönhetően a gumiabroncs nagy talajkontakt felületet biztosít a tartós vonóerő érdekében.

A Bridgestone VX-R TRACTOR, a gazdák elvárásainak eleget téve, eltérően más gumiabroncsoktól, igazán széles futófelülettel rendelkezik, valamint három kulcsfontosságú előnyt kínál:

  • Nagy vonóerő: minden VX-R TRACTOR gumiabroncs futófelülete megegyezik a gumiabroncs névleges szélességével (az oldalfalon található méretleírásban szereplő szám). Ez nagyobb érintkezési felületet biztosít a gumiabroncs és a talaj között. Maximalizálva a Bridgestone „Involute lug” körömkialakításának vonóerejét.
  • Hosszú élettartam: a szélesebb futófelület növeli a Bridgestone VX-R Tractor gumik élettartamát.
  • Kényelem, vezetés közben: a széles futófelület jobban fölfekszik úton. Ezáltal a jármű vezetése is simább és kényelmesebb lesz. Kisebb az esélye a rendellenes kopás kialakulásának.

Hatékonyságnövelés a megfelelő gördülési kerületnek köszönhetően

A Bridgestone VX-R TRACTOR termékcsaládot olyan gördülési kerülettel tervezték, amely minden egyes első/hátsó méretkombinációhoz passzol. Az első gumiabroncsok a kialakításuknál fogva valamivel gyorsabban haladnak, mint a hátsó abroncsok. Ezáltal javítja az üzemanyag-hatékonyságot, a gumiabroncs élettartamát és a tapadását, Hozzájárulva a traktor optimális kezelhetőségéhez és a hajtáslánc teljesítményéhez.

ENLITEN: irány a fenntartható gazdálkodás

Az ENLITEN technológiával rendelkező Bridgestone VX-R TRACTOR abroncsok segítségével a gazdálkodók közelebb kerülhetnek a fenntartható gazdálkodáshoz, miközben megőrzik a gumiabroncsuk teljesítményét. A Bridgestone E8 kötelezettségvállalásával és hosszú távú környezetvédelmi elképzeléseivel összhangban a VX-R TRACTOR az első mezőgazdasági abroncs család, melyben megtalálható az ENLITEN technológia, és támogatja a vállalat fenntarthatósági törekvéseit.

A gazdák megbízható partnere Európa-szerte

Az Európában kifejlesztett és gyártott Bridgestone VX-R TRACTOR termékcsalád bármely traktorra felszerelhető és bármely márkával kombinálható. A gumiabroncsok 1,6 bar specifikációjúak, és 2023-ig 23 méretben lesznek kaphatók. 2024-ben további 23 méret kerül bevezetésre, 65, 70 és 85 sorozatban, 24 és 38 colos felniken.

Waqqas Ahmad, a Bridgestone EMIA másodlagos piacra szánt személyiabroncs és OE igazgatója elmondta:

„A mezőgazdaság világunk éltető eleme. Azért, hogy a legjobb megoldásokat kínáljuk a gazdálkodók számára, folyamatosan feszegetjük a mezőgazdasági gumiabroncsok teljesítményének határait. A Bridgestone VX-R TRACTOR bevezetésével új dimenziót nyitunk a hosszú élettartamú mezőgazdasági abroncsok teljesítménye terén, és lépéseket teszünk azért, hogy a gazdák fenntarthatóbb, a talaj sűrítését csökkentő gumiabroncsokat használjanak.”

Az új AGRO-TYRE-PRESSURE alkalmazás

A Bridgestone több más gumiabroncsgyártóval együttműködve AGRO-TYRE-PRESSURE okostelefonos alkalmazást is kifejlesztett. A gazdák számára segítséget biztosít a különböző márkájú mezőgazdasági abroncsok nyomásának meghatározásában. A megfelelő abroncsnyomás használata maximalizálja a gumiabroncsok élettartamát, a vonóerőt és az üzemanyag-hatékonyságot. Minimalizálja a talaj sűrítését.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 12 =