Itt a helyed! – csalogató kisfilmet forgattak a Hankook dolgozói

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Lelkes toborzófilmmel szól potenciális munkavállalóihoz a Hankook Tire Magyarország. A videóból megtudhatjuk, milyen előnyökkel jár, ha sokszínű csapatukhoz tartozik valaki.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült.

Rácalmáson található a Hankook Tire európai gumiabroncsgyára, melynek éves kapacitása mintegy 19 millió gumiabroncs.

A vállalat 2800 dolgozót foglalkoztat. Az ő világukba kínál most betekintést a vállalat új kisfilmje, amelyben a hosszú távra tervezőknek, a folyamatos fejlődést keresőknek és a nemzetközi munkakörnyezet iránt érdeklődőknek azt üzeni a Hankook: Itt a helyed! Az abroncsgyár cafeteriát, vásárlási kedvezményeket, ingyenes buszjáratot is biztosít kollegáinak. Nem beszélve a kiemelkedő színvonalú, a gyártól 800 méterre található, 3 csillagos apartmanszállóban kínált ingyenes lakhatásról.

A rácalmási gyár dinamikus fejlődése lehetőséget biztosít a dolgozói létszám növelésére számos munkaterületen. Ha te is úgy érzed, hogy itt a helyed – hangzik el a film zárómondatában –, a Hankook Tire, a világ egyik vezető abroncsgyártója. – Várja jelentkezésedet.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =