Közel 300 férőhellyel bővült a Hankook dolgozók apartman szállója

Rate this post

144 darab kétfős lakóegységgel bővült a Hankook Tire Magyarország korszerű, dolgozóknak fenntartott szállója Dunaújvárosban.

144 darab kétfős lakóegységgel bővült a Hankook Tire Magyarország korszerű, dolgozóknak fenntartott szállója Dunaújvárosban.

Az 1,8 milliárd forintos beruházásra a Hankook európai üzemének folyamatos fejlődése, ezáltal a dolgozók létszámának növekedése miatt került sor.

A gyár további 144 darab kétfős, 26 m2-es lakóegységgel és a kényelmes mindennapokhoz szükséges közösségi terekkel bővítette ki apartman szállóját. A korszerű épület mindössze 800 méterre helyezkedik el a cég telephelyétől. Olyan dolgozók vehetik igénybe teljesen térítésmentesen, akiknek lakhelye 50 km-nél messzebb van, vagy amerre nem közlekedik ingyenes buszjárata.

Egy újabb négyemeletes lakószárnnyal és egy multifunkcionális kerti épülettel, összesen 7700 m2-rel bővült a komplexum. Így már közel 20 000 m2-en biztosít kényelmes és színvonalas lakhatást a gyár dolgozóinak. A vállalat 1,8 milliárd forintot fordított a bővítésre. A tervezési munkát a CÉH Zrt.,míg a kivitelezést a KÉSZ Építő Zrt. végezte.

„Kiemelten fontosnak tartjuk dolgozóink munkakörülményeinek, életminőségüknek folyamatos javítását, fejlesztését. Ezért törekedtünk korszerű, kényelmes lakhatási körülmények kialakítására. A Hankook Ház 2011-ben, 506 férőhellyel nyitotta meg kapuit, és az eltelt öt év alatt a gyár bővítése miatt a szálló bővítése is esedékessé vált.”

– mondta el Lee Sang IL, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Akár az eddigi két épületben, a kétágyas lakrészek itt is TV-vel, fürdőszobával és teakonyhával vannak felszerelve

Az Internet elérés is biztosított. A Hankook arra is figyelmet fordított, hogy az új épületrész ne csak a dolgozók életkörülményeit tegye kellemessé, hanem környezettudatos is legyen, ezért a szobákban modern épületgépészeti megoldásokat alkalmaztak: a lakrészek fürdőszobáipadlófűtéssel, egyéb helyiségei mennyezeti felülhűtéssel és fűtéssel rendelkeznek.

Az új szárny megépülésével egy időben bővültek a szabadidős tevékenységek is: a szabadidő- és sportkomplexum mintegy 2000 m2-en áll a kikapcsolódni vágyó dolgozók rendelkezésére. Mivel az új szárny a korábbi sportpályák helyére épült, így ezek is átalakításon, bővítésen estek át: a műfüves focipálya mellett lelátó és öltözők is épültek,illetve egy új kiszolgálóegység is elkészült konyhával és grill terasszal. A komplexumhoz egy speciális gumiburkolattal ellátott kosárlabda és teniszpálya is tartozik.

A megnyitón részt vett Cseresnyés Péter, munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár is:

„A Hankook Tire Magyarország jó példája annak, hogy vannak olyan külföldi befektetők – így a Hankook is -, amelyek nem csupán munkahelyeket teremtenek, hanem arról is gondoskodnak, hogy megfelelő munka- és lakhatási körülményeket biztosítsanak a magyar munkavállalóknak. A folyamatos fejlesztések, korszerű beruházások és a dolgozóik iránt tanúsított elköteleződésük példaértékű a magyar piacon.”

– fogalmazott Cseresnyés Péter.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − 4 =