BRIDGESTONE TÚRA REKORD

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

THIERRY SARASYN 15 ORSZÁGOT LÁTOGAT MEG 22 ÓRA ALATT BRIDGESTONE BATTLAX T32 GUMIKKAL

THIERRY SARASYN 15 ORSZÁGOT LÁTOGAT MEG 22 ÓRA ALATT BRIDGESTONE BATTLAX T32 GUMIKKAL
  • Thierry Sarasyn belga motoros a Bridgestone Battlax T32 abroncsával új túravilágrekordot döntött – mindössze 22 óra alatt 15 országot látogatott meg.
  • A motoros biztonsága mindig is az élen járt, támogató járművel és személyzettel, kétóránkénti megállással és valós idejű megfigyeléssel.
  • A Bridgestone Battlax T32 bizonyította sokoldalúságát és kiváló nedves teljesítményét, hogy a Sarasyn biztonságban legyen még rossz időjárási körülmények között is.

A Bridgestone Battlax T32, amelyet két korábbi túra-világrekordon választottak a gumiabroncsnak, most abroncspartnere lehet a végső világrekordnak. Thierry Sarasyn, a motoros, aki korábban 13 országot utazott át egy nap alatt, még jobban teljesített. Ezúttal 15 országba látogatott el, és Hollandiában ért célba május 23-án 19:59-kor, alig 22 órával a lengyelországi rajt után.

A biztonság az első

A világrekord felállítása egyedülálló teljesítmény, amely kivételes felkészülést igényel. Sarasyn profi motoros. Ennek a kihívásnak a megbirkózása érdekében speciális edzéseken vett részt, és személyre szabott táplálkozási tervet követett, hogy motorozás közben optimális szellemi és fizikai állapotban legyen. Két óránként szüneteket is tartott, hogy pihenjen és tankoljon járművét.

Vállalkozása során Sarasynt egy kisegítő jármű követte a vészhelyzetben történő beavatkozásra kész személyzettel. Útvonalát pedig folyamatosan, valós időben figyelték egy műholdas nyomkövető rendszeren keresztül. Ez a nyomkövető rendszer azt is igazolta, hogy a meglátogatott 15 ország mindegyikében nem szegték meg a sebességkorlátozást a kísérlet során. És természetesen a Bridgestone Battlax T32 nagyban hozzájárult Sarasyn biztonságának megőrzéséhez, még az utazása során tapasztalt rossz időjárási körülmények között is.

„Az előző utam során szerzett tapasztalataim alapján lehetőséget láttam saját rekordom megdöntésére – egy hivatalos nyomkövető rendszer által regisztrált 15 országon keresztüli utazással, amely tiszteletben tartja a közlekedési szabályokat és elegendő pihenést tartalmaz az út során” 

– mondta Sarasyn.

„Izgatott voltam, hogy idén ismét partnerségre léphetek a Bridgestone-nal. A T32 egy nagyon sokoldalú gumiabroncs, kiváló nedves teljesítménnyel. Annak ellenére, hogy nehéz időjárási körülményekkel kellett szembenéznem, soha nem volt problémám a tapadással nedves utakon.”

Innovatív gumiabroncs-kialakítás a kiemelkedő teljesítmény érdekében

A Bridgestone következő generációs sport túraabroncsai, a T32 és T32GT a műszaki szakértelem és az abroncsfejlesztés élvonalába tartozó technológiai alkalmazások eredményei. Azáltal, hogy jelentősen javította a gumiabroncs kapcsolatát az úttal a T31-től. A Bridgestone olyan abroncsot hozott létre, amely még rossz körülmények között is hihetetlen teljesítményt nyújt.

„Mindannyian, a Bridgestone-nál szeretnék gratulálni Thierry-nek a hihetetlen teljesítményéhez, amellyel megjavította az egyébként is lenyűgöző rekordot, amelyet mindössze egy évvel ezelőtt felállítottak”

 – mondta Nico Thuy, a Bridgestone EMIA motorkerékpárokért felelős vezetője.

„A Bridgestone Battlax T32 célja, hogy minden körülmények között irányíthatóságot, magabiztosságot és biztonságot nyújtson a versenyzőknek. Ezzel az új világrekorddal nyugodtan kijelenthetjük, hogy valóban a legjobb túraabroncsot tudtuk szállítani minden versenyző és motoros rajongó számára.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 2 =