BRIDGESTONE BATTLAX HYPERSPORT S23-AT

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A BRIDGESTONE BEMUTATJA ÚJ GENERÁCIÓS SPORTMOTOR-ABRONCSÁT, A BATTLAX HYPERSPORT S23-AT

A BRIDGESTONE BEMUTATJA ÚJ GENERÁCIÓS SPORTMOTOR-ABRONCSÁT, A BATTLAX HYPERSPORT S23-AT

  • Az új Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S23 egy sport radiál motorkerékpár gumiabroncs utcai használatra, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a folyamatosan fejlődő modern kori sportmotorok követelményeinek.
  • A Bridgestone prémium motorkerékpár-abroncs-kínálatának legújabb terméke, a BATTLAX, a gumiabroncs kivételes száraz és nedves tapadási teljesítményt nyújt, újonnan tervezett keveréket és frissített mintázatot alkalmazva.
  • A Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S23 2024 januárjától elérhető.

A Bridgestone Corporation (Bridgestone) bejelentette, hogy piacra dobja a BATTLAX HYPERSPORT S23-at, egy új, utcai használatra szánt radiál motorkerékpár-abroncsot, amely 2024 januárjától lesz elérhető.

A Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S23 a Bridgestone prémium motorkerékpár-abroncsok BATTLAX termékcsaládjának legújabb terméke

A BATTLAX  HYPERSPORT S23 egy következő generációs sportgumira tervezett új generációs abroncs, amely 2023-ban ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. megfelelnek a sportos aszfalton való vezetés követelményeinek, és fokozottan kivételes száraz tapadási teljesítményt nyújtanak pályákon vagy hegyi utakon kanyarodáskor.

A BATTLAX HYPERSPORT S23 új tervezésű keveréket alkalmaz a futófelület szélén, hogy jobb érintkezést biztosítson az úttal, amikor éles szögben dől el. Maximalizálja az éltapadást kanyarodáskor, lehetővé téve a motoros számára, hogy sportteljesítményét a következő szintre emelje.

A frissített minta, amely magában foglalja a Pulse Groove technológiát, hozzájárul a jobb teljesítményhez még nehéz útviszonyok és nedves időjárás esetén is. Jobb tapadást, kiváló kezelhetőséget és végső soron magabiztosságot biztosít a versenyzőknek.

A Bridgestone elkötelezett a biztonságos és élvezetes motorkerékpár-kultúra kialakításának támogatása mellett. Nyugalmat kínálva egy olyan globális, prémium stratégia előmozdításával, amely termékeit, köztük a BATTLAX márkájú prémium motorkerékpár-abroncsokat használja.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =