Az Apollo Tyres teljesen új elosztóközpontot nyit Magyarországon

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Az Apollo Tyres megnyitotta új európai értékesítési központját a Magyarországon a győri VGP Parkban

Az Apollo Tyres megnyitotta új európai értékesítési központját a győri VGP Parkban.

  • Az új telephely 24 000 m2 raktárterületből és egy 600 m2-es irodaépületből áll.
  • A létesítmény egy fejlett új európai elosztóközpontként fog szolgálni.
  • A környezetbarát kialakítás tovább támogatja az Apollo Tyres fenntarthatósági céljait.

Az új telephely, amely egy 24.000 m2-es raktárat és további 600 m2 irodahelyiséget foglal magában, könnyen megközelíthető az Apollo gyöngyöshalászi gyárából, és csomópontként szolgál majd az abroncsok Európa-szerte történő szállításához.

A vállalat fenntarthatósági céljaihoz igazodva a legmodernebb raktár környezetbarát kialakítású, és várhatóan „nagyon jó” minősítést kap a BREAMM-től, a világ legjelentősebb épületek környezetvédelmi értékelési módszerétől és minősítési rendszerétől. A raktárat napelemek telepítésére is előkészítették.

Benoit Rivallant, az Apollo Tyres Europe elnök-vezérigazgatója így nyilatkozott:

„Ez az új létesítmény segít javítani a működési hatékonyságunkat, és nagyobb rugalmasságot biztosít a termékek tárolása és a megrendelések teljesítése terén. A létesítmény lenyűgöző környezetvédelmi jellemzőkkel rendelkezik, és ideális helyen fekszik, kiváló közlekedési kapcsolatokkal – nem utolsósorban a gyöngyöshalászi gyárunk felé. Ez a nyitás egy újabb fontos mérföldkövet jelent stratégiánkban, amelynek célja, hogy növeljük jelenlétünket a gumiabroncsok kulcsfontosságú szegmenseiben és az európai országokban”.

Októberben az Apollo Tyres bejelentette, hogy a hollandiai termelés iránti hosszú távú elkötelezettségének részeként átalakítja elsődleges raktárát Hollandiában. Az Apollo Tyres összes európai létesítményét korszerűsítik, hogy fenntarthatóbbá váljon, és megfeleljen a vállalat azon ambiciózus céljának, hogy 2050-re szén-dioxid-semlegessé váljon.

Pálovics Károly, a VGP Magyarország országigazgatója hozzátette:

„A VGP Győr Park kiemelkedő szerepet tölt be a város melletti ipari övezetben, és az Apollo Tyres egy másik fontos autóipari szereplő, amely most itt működik.”

A VGP Győr Park a VGP Győr mellett található.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Continental: biztonság és fenntarthatóság

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 5 =