DOTZ – „Cool” fotózás festői háttér előtt

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ha Patrick fotós hajnali négykor a csípős hidegben a ropogós hóban mászkál, valószínűleg a DOTZ-nak dolgozik

Ha Patrick fotós hajnali négykor a csípős hidegben a ropogós hóban mászkál, valószínűleg a DOTZ-nak dolgozik

Évente egyszer van egy nagy téli forgatás, ahol a menő felvételeink készülnek. Ha át akarsz nézni a vállunkon

A film jeges háttér előtt mutatja be az elkészítést . Most a fotók a dobozban vannak, és bemutatják jelenlegi sztárjainkat a Berchtesgadeni Alpok fantasztikus téli tája előtt: a Fuji család szürke, sötét és arany színekkel és a LongBeach kettős sötét és fekete színekkel.

A film jeges háttér előtt mutatja be az elkészítést . Most a fotók a dobozban vannak, és bemutatják jelenlegi sztárjainkat a Berchtesgadeni Alpok fantasztikus téli tája előtt: a Fuji család szürke, sötét és arany színekkel és a LongBeach kettős sötét és fekete színekkel.

Öt harmonikus kiviteli változat

Nem kevésbé sugárzó a vonzó autók kínálata, amelyeken a Fuji és a LongBeach finomsága valóban megnyilvánul. A Fuji szürke (elöl: 8×20, hátul: 9×20) a sportos BMW 420i-hez M csomaggal készült. A Skoda Octavia RS Fujis sötét színben (8×20) szemmel láthatóan jól néz ki. A Fuji család legszembetűnőbb tagja minden bizonnyal a Fuji arany (9×19), amely a Toyota Yaris GR-nek a legkiválóbb sportos megjelenést adja. Kifejezetten a nagy dolgokra tervezték a LongBeach-et, amely itt két tipikus képviselőt ékesít. A BMW univerzális SUV-ja – az elegáns Porsche Macan és a LongBeach fekete (elöl: 10×21; hátul: 10,5×21) különösen csinos, erőteljes párost alkotnak.

Mert a tökéletes képek létrehozásához mindennek megfelelőnek kell lennie

Az időjárásnak együtt kell működnie

De amíg el nem jött az idő, és a hangulatosan fényképezett téli felnik minden arcát megmutathatták a festői alpesi háttér előtt, addig rengeteg munka várt ránk és csapatára. Mert a tökéletes képek létrehozásához mindennek megfelelőnek kell lennie.

Ezért is indultunk kora reggel, mert egy-egy fotó elkészítése előtt más-más helyszínt kell keresnünk a különböző felvételekhez. Figyelembe kell venni a nap bizonyos szakaszaiban a fényviszonyokat és a forgalom nagyságát. A hegyekben mindig nagy szerepe van az aktuális időjárásnak, mert mindig számítani kell kisebb hóviharokra is. De ha olyan jó az idő, mint ebben a produkcióban, akkor általában óraműként működik, és az eredmények nagyszerű képek.

Takarítás 2000 méteren

Feltéve, ha a főszereplők, azaz az érintett autók és kerekek is fotogén állapotban vannak, ami a jeges hidegben 2000 méter körüli tengerszint feletti magasságban azt jelenti: takarítás, takarítás, takarítás – kézzel, ahogy ezt a mi képünkben is jól láthatjuk. De ezúttal különösen megérte az erőfeszítés. Egyrészt a fotók nagyon jók lettek. Viszont az egész csapat nagyon élvezte a jól megérdemelt élesztőgombócot a síkunyhóban. És végül ebben a produkcióban sem volt hiány jókedvből, hiszen ha egy DOTZ forgatáson lehet részt venni a tél közepén, aminek persze páratlan hangulata van.

A DOTZ 3D felnikonfigurátorban az innovatív és kifejezetten télire alkalmas SRC festéssel különösen alkalmas téli kerekek széles választékát találhatja meg.

A DOTZ 3D felni-konfigurátorban az innovatív és kifejezetten télire alkalmas SRC festéssel különösen alkalmas téli kerekek széles választékát találhatja meg.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =