A Hankook új ‘Laufenn’ márkájú gumiabroncsai az európai piacon

3.9/5 - (325 votes)

Laufen gumi S_Fit_EQ_660

Az új márka elérhető nyári gumiabroncs választéka három különböző futófelületi mintázatot foglal magába.

Az új, Laufenn márkával a Hankook célja, hogy praktikus értékeket kínáljon egy olyan termékpalettával, amely az ártudatos európai autósok életstílusához és igényeihez igazodik. A Laufenn S FIT EQ a nagy teljesítményű személyautók, a Laufenn G FIT EQ a túraautók és a Laufenn X FIT VAN a kisteherautók számára készül.

A Hankook nemrégiben bevezetett új Laufenn márkájának termékválasztéka már elérhető az európai piacokon. A rácalmási Hankook gyárban tíz modellvariációban készülő Laufenn nyári abroncsválasztéka. Kiváló minőségű termékeket kínál a minőséget, jó ár-érték arányt és stílust szem előtt tartó vásárlók igényeinek kielégítésére. A három új nyári gumiabroncsot kifejezetten a helyi piac igényeinek és útviszonyainak megfelelően fejlesztették. A kiváló minőségű termékek megfelelően kialakított választékával az ártudatos vásárlók különféle életstílus igényeinek kielégítését célozták meg.

A mintázati elemek nagyobb merevségét biztosító összekötőelemeket tesznek lehetővé

A nagy teljesítményű szegmens számára fejlesztett Laufenn S FIT EQ korszerű “aqua hydro block” futófelületi mintázattal készül. A négy egyenes futófelületi mintaárokkal és az áramvonalas mintaelemekkel rendkívül hatékony a vizensiklás megelőzésében. A vízelvezetést segítő mintaárok peremek és a nagy teljesítményű polimerekkel készült keverék tovább javítja a gumiabroncs fékezési jellemzőit és kezelhetőségét vizes úton. Az aszimmetrikus futófelületi mintázat mellett a Laufenn S FIT EQ optimalizált teljesítményt és kiváló stabilitást nyújt száraz útviszonyok mellett. Az egyenes, tömör futófelületi borda alkalmazása a külső vállrészen növeli az oldalirányú stabilitást. Ez csökkenti a gumiabroncs útzajszintjét. Ezen felül egy behajtott övperemszalag került beépítésre. A két futófelületi övpánt közé a nagy sebesség melletti jobb kezelhetőség érdekében.

Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. palatka.arpad@hotmail.com
Szerszám Generál Kft. 2113 Erdőkertes, Losonci u. 17. 06703816087, 0628612450. palatka.arpad@hotmail.com

A kimondottan a túra szegmenshez tervezett Laufenn S abroncsot 4-bordás futófelületi mintázattal alakították ki. A központi bordáján optimalizált mélységű mikro árkok segítik a csendes és sima futást különféle útviszonyok mellett. Ezek a speciális kialakítású lamellák a központi mintaároknál gyorsabb vízelvezetést tesznek lehetővé. A belső vállrész mintaelemeinek mikro árkai általánosságban javítják a gumiabroncs vizes úton nyújtott teljesítményét. A futófelületi réteg alatt található speciális alapkeverék segíti a Laufenn G FIT EQ gördülési ellenállásának csökkentését. Ezáltal az üzemanyag-hatékonyság is jelentősen megnő. A gumiabroncs optimalizált kontúrja egyenletesebb kopást tesz lehetővé a mintázat teljes szélességén azonos mértékben eloszló súlynak köszönhetően. A hibrid futófelületi keverékkel a G FIT EQ futófelületének élettartama meghosszabbodik, míg a változó merevségű mintaelemek minimális vibrációt és alacsony zajszintet biztosítanak, ami általánosan javítja a menetkomfortot.

A Laufenn márka termékválasztéka kisteherautók számára tervezett abroncsokat is tartalmaz,

A járművek szélesebb skáláját fedi le. Az X FIT VAN nagyfokú vezetési stabilitást és tartósságot nyújt a speciális gumianyagnak köszönhetően, ami javítja az abroncs szerkezeti koherenciáját. A kétrétegű szövetváz szerkezettel és a megerősített övpánt alkalmazásával javult a vezetési stabilitás, ami kiemelkedően fontos nagyobb rakományok szállításánál, míg a négyzet alakú lenyomat jobb érintkezést biztosít az útfelülettel. A speciális futófelületi keverék alkalmazásának köszönhetően az X FIT Van abronccsal nagy futásteljesítmény és kedvező üzemanyag-hatékonyság érhető el. A gumiabroncs központi bordái 3D-s oldalsó mintaárkokkal és mintaelem-élekkel rendelkeznek, melyek jó vonóerő átviteli és fékezési teljesítményt nyújtanak vizes és száraz útviszonyok mellett egyaránt. A központi borda lamellái csökkentik a mintaelemek mozgását, ami kiváló kormányzási stabilitást tesz lehetővé.

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.
File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =