Gumigyárban a legjobb dolgozni – az Apollo bebizonyította!

Rate this post

gumiszerelo defeket 660

A hazánkban első európai zöldmezős gyárát építő Apollo Tyres másodszor kapta meg a Legjobb munkahely díját az indiai autóalkatrész-gyártó cégek közül. A cég magyarországi gumi üzemében 2017 elején indul majd a gyártás, jelenleg friss diplomás mérnököket és érettségizett munkatársakat keresnek az épülő egységbe.

Több mint 700 cég indult 20 iparágból az india legjobb munkáltatója címért, a végleges listára azonban csak 100-an kerülhettek fel. A vezető indiai napilap, The Economic Times és a Great PlacetoWork jelentette be az idei nyerteseket. A legjobb munkahelyek közé azok a vállaltok kerülhetnek be, akik olyan munkahelyi kultúrát teremtenek dolgozóik számára, amely a bizalmon alapul, elégedettséget és kényelmes munkahelyet biztosít.

„Az Apollo Tyres Indiában és Hollandiában is többször kapott elismerést mint munkáltató, célunk az, hogy a hazai gumi gyárban is hasonló környezetet és hangulatot alakítsunk ki, és hogy 2017-től már Magyarországon is pályázhassunk erre a címre. A gyöngyöshalászi state-of-the-art gumi üzemben minden technológiai és humán erőforrás adott lesz ehhez.” – mondta el Bányai Tibor, az Apollo Tyres Hungary HR igazgatója.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük