Gumigyárban a legjobb dolgozni – az Apollo bebizonyította!

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A hazánkban első európai zöldmezős gyárát építő Apollo Tyres másodszor kapta meg a Legjobb munkahely díját az indiai autóalkatrész-gyártó cégek közül.

A hazánkban első európai zöldmezős gyárát építő Apollo Tyres másodszor kapta meg a Legjobb munkahely díját az indiai autóalkatrész-gyártó cégek közül.

A cég magyarországi gumi üzemében 2017 elején indul majd a gyártás, jelenleg friss diplomás mérnököket és érettségizett munkatársakat keresnek az épülő egységbe.

Több mint 700 cég indult 20 iparágból az india legjobb munkáltatója címért, a végleges listára azonban csak 100-an kerülhettek fel. A vezető indiai napilap, The Economic Times és a Great PlacetoWork jelentette be az idei nyerteseket. A legjobb munkahelyek közé azok a vállaltok kerülhetnek be, akik olyan munkahelyi kultúrát teremtenek dolgozóik számára, amely a bizalmon alapul, elégedettséget és kényelmes munkahelyet biztosít.

„Az Apollo Tyres Indiában és Hollandiában is többször kapott elismerést mint munkáltató, célunk az, hogy a hazai gumigyárban is hasonló környezetet és hangulatot alakítsunk ki, és hogy 2017-től már Magyarországon is pályázhassunk erre a címre. A gyöngyöshalászi state-of-the-art gumi üzemben minden technológiai és humán erőforrás adott lesz ehhez.”

– mondta el Bányai Tibor, az Apollo Tyres Hungary HR igazgatója.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 4 =