Gumigyárban a legjobb dolgozni – az Apollo bebizonyította!

Rate this post

A hazánkban első európai zöldmezős gyárát építő Apollo Tyres másodszor kapta meg a Legjobb munkahely díját az indiai autóalkatrész-gyártó cégek közül.

A hazánkban első európai zöldmezős gyárát építő Apollo Tyres másodszor kapta meg a Legjobb munkahely díját az indiai autóalkatrész-gyártó cégek közül.

A cég magyarországi gumi üzemében 2017 elején indul majd a gyártás, jelenleg friss diplomás mérnököket és érettségizett munkatársakat keresnek az épülő egységbe.

Több mint 700 cég indult 20 iparágból az india legjobb munkáltatója címért, a végleges listára azonban csak 100-an kerülhettek fel. A vezető indiai napilap, The Economic Times és a Great PlacetoWork jelentette be az idei nyerteseket. A legjobb munkahelyek közé azok a vállaltok kerülhetnek be, akik olyan munkahelyi kultúrát teremtenek dolgozóik számára, amely a bizalmon alapul, elégedettséget és kényelmes munkahelyet biztosít.

„Az Apollo Tyres Indiában és Hollandiában is többször kapott elismerést mint munkáltató, célunk az, hogy a hazai gumigyárban is hasonló környezetet és hangulatot alakítsunk ki, és hogy 2017-től már Magyarországon is pályázhassunk erre a címre. A gyöngyöshalászi state-of-the-art gumi üzemben minden technológiai és humán erőforrás adott lesz ehhez.”

– mondta el Bányai Tibor, az Apollo Tyres Hungary HR igazgatója.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × négy =