GT Radial gumiabroncs, első szerelés – Renault, Dacia, Peugeot, Citroen

Rate this post

GT radial Alcar Renault

A Giti Tire megerősítette az első GT Radial gyári elsőszerelési (OE) homologizációt az európai személy- és kisteherautó piacon a Renault  Nissan és a PSA Peugeot Citroen márkákkal.

A Renault Nissan konszernnél a 185/65R15 88H méretű GT Radial Champiro VP1 mintázatú abroncsokkal kerülnek szerelésre a Sandero 2 és Logan 2 modellek, mind Dacia, mind a Renault márkanév alatt piacra kerülő autók esetében. A Marokkóban, Romániában és Oroszországban készülő autók egész Kelet-Európában, a Földközi-tenger térségében és Oroszországban is kaphatóak.

A PSA Peugeot Citroen esetében a GT Radial Champiro VP1, 195 / 65R15 91T méretben kerül felszerelésre a Peugeot Partner és Citroen Berlingo modellekre. A Spanyolországban és Portugáliában készülő járművek Nyugat-Európában kerülnek értékesítésre.

Amaury POUZET, a GT Radialt gyártó Giti Tire OEM Europe üzletfejlesztési igazgatója elmondta: „Az, hogy a GT Radial belépett az Európai OE piacra nagy eredmény, de annak elérése, hogy Európa két jeles autógyártójának, legnagyobb gyártási darabszámú modelljeihez szállítunk, nem kevesebb, mint rendkívüli teljesítmény. „

Richard Lyons európai ügyvezető igazgató hozzátette: „A Giti Tire már évek óta beszállítója az OE (elsőszerelési) piacnak személygépkocsi és kisteherautó abroncsokkal az egész világon. Ennek a már impozáns listának a bővítése Európában egy újabb fontos lépés a GT Radial márkaportfólió minőségi imázsának megerősítésében is.

„Az OE üzleten belüli verseny növekedésével az összes gumiabroncs gyártónak feszegetnie kell a határait, hogy megfeleljen az OEM piacon folyamatosan növekvő elvárásoknak. Mi, mint globális szervezet, amely folyamatosan befektet a kutatás-fejlesztés és az infrastruktúra területén, megfelelünk ezekre a kihívásokra, így több és több OE szerződést nyerünk el. „

A GT Radial Champiro VP1 gyártása 2012 májusában indult. Az abroncsot a gyártó úgy határozta meg, mint a divatos, minden tekintetben kényelmes design, amely sokoldalúságot kínál lenyűgöző egyensúllyal a kényelem, kontroll, biztonság és a futásteljesítmény tekintetében.

A műszaki tartalom része a speciális, szilika technológiával készült futófelületi keverék, amely magas szintű tapadást biztosít nedves és száraz körülmények között, egyúttal csökkenti a gördülési ellenállást, és nagyobb futásteljesítményt tesz lehetővé. A négy széles, hosszanti csatorna gyors és hatékony vízelvezetést eredményez, valamint csökkenti az aquaplanning (vízrefutás) esélyét, míg a futófelület optimalizált blokk kialakítása, az integrált oldalsó barázdák, és lamellák kiváló irányíthatóságot biztosítanak, valamint stabilitást nyújtanak nagy sebesség mellett is.

A GT Radial Champiro VP1 22 méretben kapható 165/80R13-tól 205/55R16-ig, a sebesség index pedig T-től V-ig terjed. A hazai márkaképviseletet az Alcar Hungária Kft. látja el.

Az akciók pontos részleteiről keresse kollégáinkat:

Budapest és Pest megye: Bán Zoltán +36 30 538 7191 ban.zoltan@alcar.hu
Nyugat-Magyaro.: Kovácsné Gabriella +36 30 685 9227 kovacsne.gabriella@alcar.hu
Kelet-Magyarország: Rendes Imre +36 30 200 8120 rendes.imre@alcar.hu

ALCAR HUNGÁRIA KFT.
8618 Kereki Petőfi u. 2.
Tel.: +36 1 430 6700
Fax: +36 84 366 026
E-mail: info@alcar.hu
www.alcar.hu

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük