GT Radial gumiabroncs, első szerelés – Renault, Dacia, Peugeot, Citroen

Rate this post

A Giti Tire megerősítette az első GT Radial gyári elsőszerelési (OE) homologizációt az európai személy- és kisteherautó piacon a Renault  Nissan és a PSA Peugeot Citroen márkákkal.

A Giti Tire megerősítette az első GT Radial gyári elsőszerelési (OE) homologizációt az európai személy- és kisteherautó piacon a Renault  Nissan és a PSA Peugeot Citroen márkákkal.

A Renault Nissan konszernnél a 185/65R15 88H méretű GT Radial Champiro VP1 mintázatú abroncsokkal kerülnek szerelésre a Sandero 2 és Logan 2 modellek, mind Dacia, mind a Renault márkanév alatt piacra kerülő autók esetében. A Marokkóban, Romániában és Oroszországban készülő autók egész Kelet-Európában, a Földközi-tenger térségében és Oroszországban is kaphatóak.

A PSA Peugeot Citroen esetében a GT Radial Champiro VP1, 195 / 65R15 91T méretben kerül felszerelésre a Peugeot Partner és Citroen Berlingo modellekre.

A Spanyolországban és Portugáliában készülő járművek Nyugat-Európában kerülnek értékesítésre.

Amaury POUZET, a GT Radialt gyártó Giti Tire OEM Europe üzletfejlesztési igazgatója elmondta: „Az, hogy a GT Radial belépett az Európai OE piacra nagy eredmény, de annak elérése, hogy Európa két jeles autógyártójának, legnagyobb gyártási darabszámú modelljeihez szállítunk, nem kevesebb, mint rendkívüli teljesítmény. „

Richard Lyons európai ügyvezető igazgató hozzátette:

„A Giti Tire már évek óta beszállítója az OE (elsőszerelési) piacnak személygépkocsi és kisteherautó abroncsokkal az egész világon. Ennek a már impozáns listának a bővítése Európában egy újabb fontos lépés a GT Radial márkaportfólió minőségi imázsának megerősítésében is.”

„Az OE üzleten belüli verseny növekedésével az összes gumiabroncs gyártónak feszegetnie kell a határait, hogy megfeleljen az OEM piacon folyamatosan növekvő elvárásoknak. Mi, mint globális szervezet, amely folyamatosan befektet a kutatás-fejlesztés és az infrastruktúra területén, megfelelünk ezekre a kihívásokra, így több és több OE szerződést nyerünk el. „

A GT Radial Champiro VP1 gyártása 2012 májusában indult. Az abroncsot a gyártó úgy határozta meg, mint a divatos, minden tekintetben kényelmes design, amely sokoldalúságot kínál lenyűgöző egyensúllyal a kényelem, kontroll, biztonság és a futásteljesítmény tekintetében.

A műszaki tartalom része a speciális, szilika technológiával készült futófelületi keverék. Ez magas szintű tapadást biztosít nedves és száraz körülmények között, egyúttal csökkenti a gördülési ellenállást, és nagyobb futásteljesítményt tesz lehetővé. A négy széles, hosszanti csatorna gyors és hatékony vízelvezetést eredményez. Valamint csökkenti az aquaplanning (vízrefutás) esélyét, míg a futófelület optimalizált blokk kialakítása. Az integrált oldalsó barázdák, és lamellák kiváló irányíthatóságot biztosítanak, valamint stabilitást nyújtanak nagy sebesség mellett is.

A GT Radial Champiro VP1 22 méretben kapható 165/80R13-tól 205/55R16-ig, a sebesség index pedig T-től V-ig terjed. A hazai márkaképviseletet az Alcar Hungária Kft. látja el.

Az akciók pontos részleteiről keresse kollégáinkat:

Budapest és Pest megye: Bán Zoltán +36 30 538 7191 ban.zoltan@alcar.hu
Nyugat-Magyaro.: Kovácsné Gabriella +36 30 685 9227 kovacsne.gabriella@alcar.hu
Kelet-Magyarország: Rendes Imre +36 30 200 8120 rendes.imre@alcar.hu

ALCAR HUNGÁRIA KFT.
8618 Kereki Petőfi u. 2.
Tel.: +36 1 430 6700
Fax: +36 84 366 026
E-mail: info@alcar.hu
www.alcar.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + tizenöt =