A Dunlop Trailsmart motorgumi első és második lett

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A nagy-teljesítményű motorkerékpár-gumiabroncsairól híres Dunlop bejelentése szerint az idei év áprilisában piacra dobott DunlopTrailsmart

A nagy-teljesítményű motorkerékpár-gumiabroncsairól híres Dunlop bejelentése szerint az idei év áprilisában piacra dobott DunlopTrailsmart

A német motorkerékpár-szaklap, a Motorrad két független enduro gumiabroncs-tesztjén is dobogós (első, illetve második) helyezést ért el. A június végén, illetve július elején közzétett eredmények is jól példázzák a Dunlop elkötelezettségét a teljesítmény, illetve az olyan gumik iránt, amelyek kiváló nedves és száraz fékezést és fokozottabb futásteljesítményt nyújtanak.

Az első Motorrad által végzett gumiabroncs teszt során öt különböző gumi típus közúton és terepen érvényesülő tulajdonságait hasonlították össze egy BMW R 1200 GS tesztjármű segítségével . A teszt során a DunlopTrailsmart első helyen végzett, és az általa biztosított „tökéletes visszajelzésnek és az országúton tapasztalt tapadási jellemzők széles skálájának”, valamint a nedves utakon nyújtott magabiztosság-érzetnek köszönhetően közúti használat kategóriában elnyerte a szaklap „ajánlott abroncs” díját (MotorradKauftip).

Általános összefoglalójában a Motorrada Trailsmartot ekképp méltatta: „hétköznapi használatra a legjobb választás GS motorok számára”. A Motorrad második abroncstesztje keretében a Dunlop Trailsmartot négy versenytárssal mérték össze, ahol végül második helyezést ért el . Ez alkalommal a mellékutakon megmutatkozó sportos jellegéért, illetve a nedves felületeken tapasztalt erős tapadásáért részesítették elismerésben .

„Nagy elégedettséggel tölt el minket, hogy a DunlopTrailsmartnak már az első szezonjában sikerült ilyen jól teljesítenie a versenytársakkal szemben”

– mondta el Andy Marfleet, a Dunlop motorkerékpár-részlegének marketingigazgatója.

„Célunk, hogy olyan abroncsokkal lássuk el a piacot, amelyek megfelelnek ügyfeleink gyors életvitelének, és az úton tapasztalható legkülönfélébb körülmények között is helytállnak. Büszkék vagyunk arra, hogy ez irányú elhivatottságunkat az elért eredmények is tükrözik, és hogy az abroncsunk bevezetésétől kezdve folyamatos elismerésben részesül sokoldalúsága miatt.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 14 =