Új nyári termékekkel jelentkezik a Hankook az esseni gumiabroncs vásáron

Rate this post

Hankook_gumi Reifen_Essen

Az idén már 12. alkalommal vesz részt a Hankook a „Reifen“ elnevezésű gumiabroncs világvásáron Essenben május 24-27. között. A gumiabroncsgyártó kiállítása összhangban van folyamatosan bővülő piaci jelenlétével Európában. A 3-as csarnok 3A 34-es standján a látogatókat többek között az új prémium komfort abroncsa, a Ventus Prime3 fogadja, amely az Auto Bild aktuális számának nyári gumiabroncs tesztjében az első helyre került. A szomszéd 3A32 standon a vállalat a frankfurti autószalonon bemutatott másodmárkája, a Laufenn nyári abroncsválasztékát mutatja be.

A Hankook idén két standon mutatja be az európai piacra szánt széleskörű termékválasztékát a „Reifen“ gumiabroncs vásáron május 24. és 27. között.
A koreai gyártó első gyári felszerelésű és utánpótlási piacra készülő aktuális termékválasztékát és új technológiáit mutatja be a 3-as csarnok 3A 34-es standján. A Hankook abroncs-technológiai kiválósága, minősége és teljesítménye a fogyasztók és az autógyárak számára egyaránt meggyőző.

A vásári stand egyik fénypontja a Hankook új prémium komfort abroncsa, a Ventus Prime³, amely az Auto Bild 2016-os nyári gumiabroncs tesztjén 205/55R16V méretben 50 különböző márkával összevetve az első helyen végzett. A gumiabroncs fejlesztésénél a teljesítmény, a biztonság, a kényelem és a környezetbarát jellemzők ideális elegyítése volt a cél. A kiváló vezetési tulajdonságok mellett a magasfokú kényelem, valamint a nedves és száraz úton is tovább javított fékteljesítmény jelent előnyt az autóvezetők számára. A gumiabroncs 53 különböző méretben, 15 és 18 coll között kapható. Az abroncs az Auto Bild tesztelőit mindenekelőtt vizes és száraz úton nyújtott kiemelkedő menettulajdonságaival, valamint üzemanyag-hatékony működésével és nagy menetteljesítményével győzte meg.

Az első gyári beszállítói termékek, úgymint az Audi, a BMW, a Mercedes és a Porsche számára készült abroncsok, kiemelt helyet foglalnak el a standon. A Reifen Essen látogatói emellett megismerhetik a Hankook SEALGUARD® technológiát, amely a Volkswagen Touran és Passat modellek első gyári felszerelésébe fog tartozni, illetve a Hankook defekttűrő abroncsait, amelyeket a BMW új 7-es sorozatán használnak. Mindkét gumiabroncs-technológia a Hankook fejlesztési filozófiáját képviseli, amely minden körülmények között biztonságos és kényelmes, ugyanakkor energikus vezetési élményt kíván biztosítani. A SEALGUARD® a Hankook exkluzív öntömítő abroncstechnológiája, amely az egyedi SEALGUARD® tömítőanyagnak köszönhetően önműködően kijavítja a gumiabroncsok futófelületében keletkezett szúrt lyukakat. Mivel az öntömítő gumiabroncsokkal defekt esetén is problémamentesen folytatni lehet az utat, az ilyen korszerű abroncsokkal felszerelt járműveknek nem kell pótkereket szállítaniuk, így több szabad hely marad a járműben, és a körülményes útszéli abroncscsere is a múlté. Biztonsági előnyeik mellett a Hankook Tire SEALGUARD® termékei kényelmes utazást biztosítanak, mivel az abroncsok szerkezete ugyanolyan, mint az ilyen technológiával nem rendelkező modelleké.

A Hankook elhozza a kiállításra másodmárkája, a Laufenn aktuális nyári termékválasztékát is, amely a szomszédos 3A32 standon látható.

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük