Új nyári termékekkel jelentkezik a Hankook az esseni gumiabroncs vásáron

Rate this post

Az idén már 12. alkalommal vesz részt a Hankook a „Reifen“ elnevezésű gumiabroncs világvásáron Essenben május 24-27. között.

Hankook_gumi Reifen_Essen

A gumiabroncsgyártó kiállítása összhangban van folyamatosan bővülő piaci jelenlétével Európában. A 3-as csarnok 3A 34-es standján a látogatókat többek között az új prémium komfort abroncsa, a Ventus Prime3 fogadja. Ez az Auto Bild aktuális számának nyári gumiabroncs tesztjében az első helyre került. A szomszéd 3A32 standon a vállalat a frankfurti autószalonon bemutatott másodmárkája, a Laufenn nyári abroncsválasztékát mutatja be.

A Hankook idén két standon mutatja be az európai piacra szánt széleskörű termékválasztékát a „Reifen“ gumiabroncs vásáron május 24. és 27. között.


A koreai gyártó első gyári felszerelésű és utánpótlási piacra készülő aktuális termékválasztékát és új technológiáit mutatja be a 3-as csarnok 3A 34-es standján. A Hankook abroncs-technológiai kiválósága, minősége és teljesítménye a fogyasztók és az autógyárak számára egyaránt meggyőző.

A vásári stand egyik fénypontja a Hankook új prémium komfort abroncsa, a Ventus Prime³, amely az Auto Bild 2016-os nyári gumiabroncs tesztjén 205/55R16V méretben 50 különböző márkával összevetve az első helyen végzett. A gumiabroncs fejlesztésénél a teljesítmény, a biztonság, a kényelem és a környezetbarát jellemzők ideális elegyítése volt a cél. A kiváló vezetési tulajdonságok mellett a magasfokú kényelem, valamint a nedves és száraz úton is tovább javított fékteljesítmény jelent előnyt az autóvezetők számára. A gumiabroncs 53 különböző méretben, 15 és 18 coll között kapható. Az abroncs az Auto Bild tesztelőit mindenekelőtt vizes és száraz úton nyújtott kiemelkedő menettulajdonságaival, valamint üzemanyag-hatékony működésével és nagy menetteljesítményével győzte meg.

Az első gyári beszállítói termékek, úgymint az Audi, a BMW, a Mercedes és a Porsche számára készült abroncsok, kiemelt helyet foglalnak el a standon. A Reifen Essen látogatói emellett megismerhetik a Hankook SEALGUARD® technológiát. Ez a Volkswagen Touran és Passat modellek első gyári felszerelésébe fog tartozni, illetve a Hankook defekttűrő abroncsait, amelyeket a BMW új 7-es sorozatán használnak.

Mindkét gumiabroncs-technológia a Hankook fejlesztési filozófiáját képviseli, amely minden körülmények között biztonságos és kényelmes, ugyanakkor energikus vezetési élményt kíván biztosítani.

A SEALGUARD® a Hankook exkluzív öntömítő abroncstechnológiája. Az egyedi SEALGUARD® tömítőanyagnak köszönhetően önműködően kijavítja a gumiabroncsok futófelületében keletkezett szúrt lyukakat. Az öntömítő gumiabroncsokkal defekt esetén is problémamentesen folytatni lehet az utat. Az ilyen korszerű abroncsokkal felszerelt járműveknek nem kell pótkereket szállítaniuk. Így több szabad hely marad a járműben, és a körülményes útszéli abroncscsere is a múlté. Biztonsági előnyeik mellett a Hankook Tire SEALGUARD® termékei kényelmes utazást biztosítanak. Az abroncsok szerkezete ugyanolyan, mint az ilyen technológiával nem rendelkező modelleké.

A Hankook elhozza a kiállításra másodmárkája, a Laufenn aktuális nyári termékválasztékát is, amely a szomszédos 3A32 standon látható.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 4 =