Hankook tehergépkocsi abroncsok a Scaniara

Rate this post

Hankook tehergépkocsi abroncsok építési területekre, gyári felszerelésként az összes Scania tehergépkocsihoz

A Hankook SmartWork tehergépkocsi gumiabroncs sorozatából számos futófelületet szállít építési területi forgalomhoz a svéd haszongépjármű gyártó Scania számára eredeti gyári felszerelésként(OE). Hét különböző méret szerepel a 22,5 -24 coll tartományban, melyeket a flottaüzemeltető ügyfelek és szállítmányozási vállalatok rendelhetnek három európai Scania gyárból, melyek Zwolléban (Hollandia), Södertäljéban (Svédország) és Angerban (Franciaországban) működnek. Az új Scania XT építőipari gépjárműgeneráció az egyik olyan modell, melyet Hankook abroncsokkal szerelnek majd gyárilag.

A Hankook most öt újabroncsmintázatot kínál az összes Scania modellhez, melyeket építési területeken való használatra terveztek, beleértve az építőipari járművek új XT generációját. Ezek a kormányzott tengelyre való SmartWork AM06, SmartWork AM09 és SmartWork AM15+ valamint hajtott tengelyre tervezettSmartWork DM06 és SmartWork DM09 futófelületek.

A haszongépjármű-gyártó a Volkswagen csoport tagja, és a Hankook legújabb gyári felszerelésű tehergépkocsi-abroncs beszállítói partnere. A Hankook eredeti gyári beszállítói megbízása a Scania számára a tehergépkocsi-abroncsok terén jelenleg Európára koncentrál, és összesen 26 különböző méretre terjed k i22,5 és 24 coll közötti tartományban. Az építőipari területeken történő használatra tervezett tehergépkocsi abroncsok mellett a Hankook a svéd haszongépjármű gyártó számára szállítja még az e-Cube MAX-ot, mely nagy távolságú tehergépkocsi-forgalomra felel meg, valamint a SmartFlex, négy évszakos abroncsot is közepes távolságú alkalmazásra.A választékot speciálisan az európai viszonyoknak megfelelően alakították ki, előnyös ökológiai és gazdasági jellemzőkkel.

A Scaniával induló eredeti gyári felszerelés beszállítói együttműködés a Hankook számára a másodika Volkswagen csoporton belül a nehéz haszongépjármű szegmensben. A Hankook számos modellt szállított már az MAN Truck & Bus számára 2015 óta.

Kim Han-Jun, a Hankook Tire Europe elnök-vezérigazgatója megjegyezte: “Mindannyian nagyon várjuk már együttműködésünk kibővítését a Scaniával. Maximális tartósságban kell bíznunk, amikor építési területi forgalomra tervezünk abroncsokat; SmartWork sorozatunk tökéletesen meggyőző volt a Scania mérnökei számára.”

 

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük