Legfrissebb hírek

Hankook tehergépkocsi abroncsok a Scaniara

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Hankook tehergépkocsi abroncsok építési területekre, gyári felszerelésként az összes Scania tehergépkocsihoz

Hankook tehergépkocsi abroncsok építési területekre, gyári felszerelésként az összes Scania tehergépkocsihoz

A Hankook SmartWork tehergépkocsi gumiabroncs sorozatából számos futófelületet szállít építési területi forgalomhoz a svéd haszongépjármű gyártó Scania számára eredeti gyári felszerelésként(OE). Hét különböző méret szerepel.A 22,5 -24 coll tartományban, melyeket a flottaüzemeltető ügyfelek és szállítmányozási vállalatok rendelhetnek három európai Scania gyárból, melyek Zwolléban (Hollandia), Södertäljéban (Svédország) és Angerban (Franciaországban) működnek. Az új Scania XT építőipari gépjárműgeneráció az egyik olyan modell, melyet Hankook abroncsokkal szerelnek majd gyárilag.

A Hankook most öt újabroncsmintázatot kínál az összes Scania modellhez, melyeket építési területeken való használatra terveztek. Beleértve az építőipari járművek új XT generációját. Ezek a kormányzott tengelyre való SmartWork AM06, SmartWork AM09 és SmartWork AM15+.Valamint hajtott tengelyre tervezettSmartWork DM06 és SmartWork DM09 futófelületek.

A haszongépjármű-gyártó a Volkswagen csoport tagja, és a Hankook legújabb gyári felszerelésű tehergépkocsi-abroncs beszállítói partnere.

A Hankook eredeti gyári beszállítói megbízása a Scania számára a tehergépkocsi-abroncsok terén jelenleg Európára koncentrál. Összesen 26 különböző méretre terjed ki 22,5 és 24 coll közötti tartományban. Az építőipari területeken történő használatra tervezett tehergépkocsi abroncsok mellett a Hankook a svéd haszongépjármű gyártó számára szállítja még az e-Cube MAX-ot. Ez nagy távolságú tehergépkocsi-forgalomra felel meg. A SmartFlex, négy évszakos abroncsot is közepes távolságú alkalmazásra. A választékot speciálisan az európai viszonyoknak megfelelően alakították ki, előnyös ökológiai és gazdasági jellemzőkkel.

A Scaniával induló eredeti gyári felszerelés beszállítói együttműködés a Hankook számára a másodika Volkswagen csoporton belül a nehéz haszongépjármű szegmensben. A Hankook számos modellt szállított már az MAN Truck & Bus számára 2015 óta.

Kim Han-Jun, a Hankook Tire Europe elnök-vezérigazgatója megjegyezte:

“Mindannyian nagyon várjuk már együttműködésünk kibővítését a Scaniával. Maximális tartósságban kell bíznunk, amikor építési területi forgalomra tervezünk abroncsokat; SmartWork sorozatunk tökéletesen meggyőző volt a Scania mérnökei számára.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + tizenkilenc =