Legfrissebb hírek

Az APR és a Dinan a LIQUI MOLY-ra épít

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY a két amerikai tuningspecialista, az APR és a Dinan kizárólagos kenőanyag-partnere.

A két tuningspecialista immár kizárólag made in Germany olajokat és adalékokat használ
Az APR és a Dinan egy sorozatban gyártott autóból valami különlegeset készít.

A német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY a két amerikai tuningspecialista, az APR és a Dinan kizárólagos kenőanyag-partnere.

Az APR fókuszában a Volkswagen Csoport modelljei állnak, így a Volkswagen mellett az Audi, a Porsche, a Skoda és a Seat. Számukra az APR az abroncsoktól és fékektől a kipufogórendszereken át a chip-tuningig és a turbófeltöltőig mindent kínál, amire az autótulajdonosoknak szüksége van, ha többet szeretnének kihozni sorozatban gyártott autójukból. Az APR világszerte aktív, és 600 kereskedőből álló hálózata minden kontinensre kiterjed. A Dinan a BMW-modellekre összpontosít, és hasonló termékválasztékkal rendelkezik.

Az APR és a Dinan az USA-ban számos regionális és lokális tuning találkozón jelen van. Itt lettek újra és újra figyelmesek a LIQUI MOLY-ra, mely nem ritkán az egyedüli olajmárka volt.

„Ezek a találkozók duplán is fontosak számunkra”, magyarázza Sebastian Zelger, a LIQUI MOLY USA igazgatója. „Egyrészről az olajok és adalékok első választásnak számítanak, ha a motornak csúcsteljesítményt kell nyújtania. Másrészről e találkozók látogatói nem az egyetlenek, akik a termékeinket vásárolják. Tanácsot adnak barátaiknak, milyen olajhoz és adalékhoz célszerű nyúlniuk.”

A két tuningspecialista immár kizárólag made in Germany olajokat és adalékokat használ
A LIQUI MOLY az APR és a Dinan kereskedői találkozóján.

Ehhez jön még, hogy mindhárom cég német modellekre összpontosít. „Az ottani autógyártóknak már régóta nem elegendő, hogy egy olaj teljesíti az API-specifikációkat”, így Sebastian Zelger. „Saját, nagyon magas színvonalú olajspecifikációkat fejlesztettek ki.” A LIQUI MOLY rendelkezik ezekkel az olajokkal, illetve a Volkswagen és a BMW hivatalos jóváhagyásaival. E párhuzamosságok miatt döntött a három cég a szoros együttműködés mellett. „Ügyfeleinknek csak a legjobbat akarjuk kínálni – ide tartozik a LIQUI MOLY motorolaja is”, mondja Nathan Fette, a Dinan márkamenedzsere.

A Dinan, illetve és az APR kizárólag a LIQUI MOLY olajait és adalékait használja, és ezt a járműveiken, valamint a közösségi médiában is megmutatják. Amint az együttműködést megerősítették, a LIQUI MOLY már részt is vett az APR és a Dinan egyik kereskedői találkozóján. A legtöbb kereskedő már ismerte a LIQUI MOLY-t, és sokan régóta értékesítették a termékeket. A LIQUI MOLY-val való hivatalos együttműködés jelentősen növelni fogja az ebből származó árbevételt.

„Az APR-rel és a Dinannel történő együttműködés fontos lépés számunkra – az Egyesült Államokban éppúgy, mint nemzetközi szinten”, így Sebastian Zelger.

„Az APR-rel és a Dinannel történő együttműködés fontos lépés számunkra – az Egyesült Államokban éppúgy, mint nemzetközi szinten”, így Sebastian Zelger.

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =