Alliance 585 gumiabroncsok a Manitou rakodógépekhez

Rate this post

Az Alliance 585 gumiabroncs-sorozatot a Manitou hivatalosan jóváhagyta az MLT NewAg teleszkópos rakodógépekhez választható gyártói kínálat részeként.

Az Alliance 585 gumiabroncs-sorozatot a Manitou hivatalosan jóváhagyta az MLT NewAg teleszkópos rakodógépekhez választható gyártói kínálat részeként.
A 460/70R24 méretű gumiabroncsok már beszerezhetők a gyárból az MLT NewAg és a NewAg XL sorozatokhoz

Camille Rouvrais, Globális Termékmenedzser (MLT).

„Az Alliance 585 gumiabroncsok már az MLT NewAg és a NewAg XL sorozatok több modelljéhez is rendelkezésre állnak.
Ezek a gumiabroncsok azoknak az ügyfeleknek az egyre gyakrabban felmerülő igényét elégítik ki, akik a nagy kihívást
jelentő kemény felületeken való használatra alkalmas gumiabroncsokat keresnek.”

Az Alliance Tire Group (2021-től Yokohama Off-Highway Tires) 2019-ben megkapta a Manitou „Az év beszállítója“ elismerését, és a két vállalat szilárd partneri viszonyát bizonyítja, hogy a Manitou újabb Alliance gumiabroncsot ad hozzá a gyári választékhoz.

A hatékonyság, a sokoldalúság és a megbízhatóság kulcsfontosságú elemek

A Manitou MLT NewAg teleszkópos rakodógépeket maximális hatékonyságra és sokoldalúságra tervezték, és az Alliance 585 gumiabroncs-választékról is ugyanez mondható el.

„Napjainkban az a tendencia figyelhető meg, hogy a piac egyre
inkább a sokoldalú feladatokra és műveletekre alkalmas gépek felé fordul. Ilyenek a különböző környezetekben használható be- és kirakodó gépek, a gazdasági udvarhoz kapcsolódó, különféle feladatokat ellátó berendezések, valamint a napi vagy akár óránkénti alapon végzett közúti szállításra használt gépek. Ezért olyan gépekre van szükség, amelyek valóban sokoldalúak – mint például a teleszkópos rakodógépek. Mindez pedig olyan gumiabroncsok használatát kívánja meg, amelyek a körülményektől függetlenül tökéletesen megállják helyüket. Az Alliance 585 pontosan ilyen gumiabroncs”


összegezte Kristoff Van der Burght, a Yokohama Off-Highway Tires (korábban Alliance Tire Group) európai OEM-ért felelős vezetője.

Röviden az Alliance 585-ről

Ez a sokoldalú acél övbetétes gumiabroncs – amely már röviddel piacra dobása után kiemelkedő sikert ért el – nagy teljesítményének és produktivitásának köszönhetően kiváló hírnevet szerzett. A kifejezetten teleszkópos rakodógépekhez, valamint kotró- és kompakt rakodógépekhez kifejlesztett nagy méretű és több irányban futó futófelület-blokkok növelik a talajjal alkotott érintkezési felületet. Így kemény talajon is gondoskodnak a sima haladásról, és még magas terheléssel, hegyvidéki terepen is kiváló stabilitást nyújtanak. A futófelület mély mintázata, illetve a gumi és a hézagok optimális aránya megbízható tapadást tesz lehetővé, laza talajon pedig hatékony öntisztítást, valamint nagyobb csúszásmentes barázda mélységet biztosítanak. Az acél övbetétek mellett a speciális összetétel és a huzallal megerősített oldalfalak aktívan védik a gumiabroncsot defektek, vágások és a futófelület sérülése ellen. Miközben gondoskodnak az optimális teherhordási képességről. Összességében ezek a jellemzők kiemelkedő élettartamot és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak a gumiabroncs számára.

Az Alliance 585 gumiabroncsok 13 méretben kaphatók. A teleszkópos rakodógépekhez alkalmas olyan fontos gumikat foglalnak magukban, mint a 460/70R24, 500/70R24, 440/80R24 és a 400/80R24.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Continental: biztonság és fenntarthatóság

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 + 18 =