A Vredestein lesz a 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupa támogatója

Rate this post

A 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupával kapcsolatos új szponzori megállapodás révén kiemelt figyelmet kap a Vredestein téli és négyévszakos gumiabroncsainak kínálata

A Vredestein prémium abroncsmárka lesz a 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupa hivatalos támogatója
  • Az Apollo Tyres új hivatalos szponzori megállapodást ír alá a 2023-as világkupára vonatkozóan, amelyre február 6. és 19. között kerül sor a franciaországi Courchevel Méribelben
  • A kezdeményezésnek köszönhetően jelentősen megnő a Vredestein díjnyertes téli és négyévszakos gumiabroncsainak ismertsége
  • A 2021-es világkupára több mint 126 millió televíziónéző volt kíváncsi, valamint több mint 357 millióan követték az eseményt online
  • További hírnevet és elismerést szereznek a Vredestein téli termékei Európa-szerte

A Vredestein prémium abroncsmárka lesz a 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupa hivatalos támogatója, amelyre 2023. február 6. és 19. között kerül sor a franciaországi Courchevel Méribelben. A Vredestein márka tulajdonosa, az Apollo Tyres azzal a céllal kötötte a szponzori megállapodást, hogy növelje a díjnyertes Vredestein téli (Wintrac és Wintrac Pro>>> ) és négyévszakos (Quatrac és Quatrac Pro) gumiabroncsok ismertségét.

A téli sportesemények nemzetközi naptárában kiemelt helyen szerepel a FIS Alpesi Sí Világkupa, amelyre lelkes rajongók milliói kíváncsiak

A 2021-es világkupa összesített televíziónézőinek száma több mint 126 millió volt, míg online több mint 357 millióan követték nyomon az eseményt, és több mint 11 millió kedvelést kapott.

Az esemény során a Vredestein márka kiemelt helyen fog megjelenni a versenyzők öltözékén, valamint a szalaghirdetéseken és a világkupa olyan hihetetlenül izgalmas és lebilincselő versenyszámainak hátterében, mint az alpesi összetett, a szuperóriás-műlesiklás, a lesiklás, a paralel műlesiklás és a műlesiklás. A megállapodás az Infront, a 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupa kizárólagos marketingpartnerének közreműködésével jött létre.

Benoit Rivallant az Apollo Tyres elnök-vezérigazgatója:

„A téli sportok iránti új, jelentős mértékű elköteleződés ideális lehetőséget nyújt a Vredestein >>> egyedülálló márka- és termékjellemzőinek bemutatására és pozitív megítélésének erősítésére. Téli és négyévszakos gumiabroncsaink több ponton is hasonlóságot mutatnak a versenyszerű síelés világával. Elsősorban a kiemelkedő teljesítmény elérésének előtérbe helyezése, valamint a havas és jeges felületeken elért biztonság tekintetében. A világkupa rendkívül elhivatott rajongói elismerik és értékelik a prémium minőségű termékeket. Ez az új megállapodás lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt növeljük a Vredestein termékkínálatának ismertségét a már kialakult piacokon. Illetve a legfontosabb növekedési területeken Európa-szerte.”

Bernard Front, a Courchevel Méribel 2023 elnöke a következőket mondta:

„A FIS Alpesi Sí Világkupa Courchevel Méribel 2023 szervezőjeként mindig örömmel fogadjuk a hegy iránti rajongásunkban osztozó új partnereket. Közös célunk, hogy az eseménnyel megmutassuk a hegyek és a síelés világának valódi szépségét. Köszönjük a Vredestein prémium abroncsmárkának, hogy csatlakozik hozzánk, és velünk együtt ünnepli a francia és a nemzetközi síelést.”

Folyamatos elismerések a téli és négyévszakos gumiabroncsok tesztjein

A Vredestein termékei több különböző, tavaly ősszel elvégzett abroncsteszten >>> komoly elismerést vívtak ki. A teszteket olyan vezető fogyasztói magazinok szervezték, mint az AutoBild, az ACE Lenkard és az Auto Motor und Sport, illetve az ADAC, Európa legnagyobb gépjárművekkel foglalkozó szövetsége.

A nagy teljesítményű Vredestein Quatrac Pro gumiabroncs összesítésben az „ár-minőség kategória győztese” lett az Auto Motor un Sport tesztjén. Illetve „ajánlott” besorolást kapott az ACE Lenkard magazin szeptemberi, négyévszakos gumiabroncsokat próbára tevő tesztjén. Az AutoBild tesztelői külön kiemelték a Quatrac Pro havas körülmények között nyújtott teljesítményét. Valamint „a nedves lejtőkön nyújtott stabil vezetési jellemzőit és rövid féktávolságát, illetve alacsony menetzaját”.

A hagyományos, családi autók és SUV-k számára tervezett Vredestein Quatrac a második helyet szerezte meg az AutoBild erős mezőnyt felvonultató, négyévszakos gumiabroncsokkal kapcsolatos tesztjén, és teljesítményét a lap „példaértékűnek” nevezte. A tesztelők úgy fogalmaztak >>>, hogy a Quatrac egy „remek négyévszakos gumiabroncs, amely nedves és száraz útfelületeken is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt és elismerésre méltóan rövid féktávokat tesz lehetővé”.

A Vredestein téli gumiabroncsai szintén jól teljesítettek a közelmúltban lezajlott független teszteken

A Wintracot Németország legnagyobb, körülbelül 21 millió tagot számláló autóklubja, az ADAC az „ajánlott” kategóriába sorolta. A szervezet kiemelte a Wintrac jeges úton nyújtott teljesítményét és alacsony gördülési ellenállását. Mindeközben az Auto Motor Und Sport a nagy teljesítményű Vredestein Wintrac Pro téli gumiabroncsnak „nagyon jó” értékelést adott.

Az 1908-ban Hollandiában alapított prémium abroncsmárka, a Vredestein hírnevének kulcsa kiváló minőségű és innovatív termékeiben rejlik. Egészen az 1910-ben gyártott első kerékpárabroncstól kezdve a napjainkban is Európában készülő személygépkocsikhoz, motorkerékpárokhoz és mezőgazdasági járművekhez való abroncsokig. A nagy teljesítményű és családi autókhoz gyártott gumiabroncsok mellett az 1990-es évek elején megkezdődött a négyévszakos abroncsok előállítása. Ezen a téren továbbra is piacvezető szerepet tölt be a márka. Decemberben a Vredestein bejelentette az első, kifejezetten elektromos járművekre szánt gumiabroncs, a Quatrac Pro EV>>> bemutatását. Ez  az első, kifejezetten elektromos járművekre szánt négyévszakos gumiabroncs a piacon, valamint az első olyan modell, amely „Nagy terhelhetőségű” (HL) jelölésű méretlehetőséggel rendelkezik, kiemelve alkalmasságát a nagyméretű, hálózatról tölthető autókhoz és SUV-khoz.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük