A Vredestein lesz a 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupa támogatója

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupával kapcsolatos új szponzori megállapodás révén kiemelt figyelmet kap a Vredestein téli és négyévszakos gumiabroncsainak kínálata

A Vredestein prémium abroncsmárka lesz a 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupa hivatalos támogatója
  • Az Apollo Tyres új hivatalos szponzori megállapodást ír alá a 2023-as világkupára vonatkozóan, amelyre február 6. és 19. között kerül sor a franciaországi Courchevel Méribelben
  • A kezdeményezésnek köszönhetően jelentősen megnő a Vredestein díjnyertes téli és négyévszakos gumiabroncsainak ismertsége
  • A 2021-es világkupára több mint 126 millió televíziónéző volt kíváncsi, valamint több mint 357 millióan követték az eseményt online
  • További hírnevet és elismerést szereznek a Vredestein téli termékei Európa-szerte

A Vredestein prémium abroncsmárka lesz a 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupa hivatalos támogatója, amelyre 2023. február 6. és 19. között kerül sor a franciaországi Courchevel Méribelben. A Vredestein márka tulajdonosa, az Apollo Tyres azzal a céllal kötötte a szponzori megállapodást, hogy növelje a díjnyertes Vredestein téli (Wintrac és Wintrac Pro>>> ) és négyévszakos (Quatrac és Quatrac Pro) gumiabroncsok ismertségét.

A téli sportesemények nemzetközi naptárában kiemelt helyen szerepel a FIS Alpesi Sí Világkupa, amelyre lelkes rajongók milliói kíváncsiak

A 2021-es világkupa összesített televíziónézőinek száma több mint 126 millió volt, míg online több mint 357 millióan követték nyomon az eseményt, és több mint 11 millió kedvelést kapott.

Az esemény során a Vredestein márka kiemelt helyen fog megjelenni a versenyzők öltözékén, valamint a szalaghirdetéseken és a világkupa olyan hihetetlenül izgalmas és lebilincselő versenyszámainak hátterében, mint az alpesi összetett, a szuperóriás-műlesiklás, a lesiklás, a paralel műlesiklás és a műlesiklás. A megállapodás az Infront, a 2023-as FIS Alpesi Sí Világkupa kizárólagos marketingpartnerének közreműködésével jött létre.

Benoit Rivallant az Apollo Tyres elnök-vezérigazgatója:

„A téli sportok iránti új, jelentős mértékű elköteleződés ideális lehetőséget nyújt a Vredestein >>> egyedülálló márka- és termékjellemzőinek bemutatására és pozitív megítélésének erősítésére. Téli és négyévszakos gumiabroncsaink több ponton is hasonlóságot mutatnak a versenyszerű síelés világával. Elsősorban a kiemelkedő teljesítmény elérésének előtérbe helyezése, valamint a havas és jeges felületeken elért biztonság tekintetében. A világkupa rendkívül elhivatott rajongói elismerik és értékelik a prémium minőségű termékeket. Ez az új megállapodás lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt növeljük a Vredestein termékkínálatának ismertségét a már kialakult piacokon. Illetve a legfontosabb növekedési területeken Európa-szerte.”

Bernard Front, a Courchevel Méribel 2023 elnöke a következőket mondta:

„A FIS Alpesi Sí Világkupa Courchevel Méribel 2023 szervezőjeként mindig örömmel fogadjuk a hegy iránti rajongásunkban osztozó új partnereket. Közös célunk, hogy az eseménnyel megmutassuk a hegyek és a síelés világának valódi szépségét. Köszönjük a Vredestein prémium abroncsmárkának, hogy csatlakozik hozzánk, és velünk együtt ünnepli a francia és a nemzetközi síelést.”

Folyamatos elismerések a téli és négyévszakos gumiabroncsok tesztjein

A Vredestein termékei több különböző, tavaly ősszel elvégzett abroncsteszten >>> komoly elismerést vívtak ki. A teszteket olyan vezető fogyasztói magazinok szervezték, mint az AutoBild, az ACE Lenkard és az Auto Motor und Sport, illetve az ADAC, Európa legnagyobb gépjárművekkel foglalkozó szövetsége.

A nagy teljesítményű Vredestein Quatrac Pro gumiabroncs összesítésben az „ár-minőség kategória győztese” lett az Auto Motor un Sport tesztjén. Illetve „ajánlott” besorolást kapott az ACE Lenkard magazin szeptemberi, négyévszakos gumiabroncsokat próbára tevő tesztjén. Az AutoBild tesztelői külön kiemelték a Quatrac Pro havas körülmények között nyújtott teljesítményét. Valamint „a nedves lejtőkön nyújtott stabil vezetési jellemzőit és rövid féktávolságát, illetve alacsony menetzaját”.

A hagyományos, családi autók és SUV-k számára tervezett Vredestein Quatrac a második helyet szerezte meg az AutoBild erős mezőnyt felvonultató, négyévszakos gumiabroncsokkal kapcsolatos tesztjén, és teljesítményét a lap „példaértékűnek” nevezte. A tesztelők úgy fogalmaztak >>>, hogy a Quatrac egy „remek négyévszakos gumiabroncs, amely nedves és száraz útfelületeken is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt és elismerésre méltóan rövid féktávokat tesz lehetővé”.

A Vredestein téli gumiabroncsai szintén jól teljesítettek a közelmúltban lezajlott független teszteken

A Wintracot Németország legnagyobb, körülbelül 21 millió tagot számláló autóklubja, az ADAC az „ajánlott” kategóriába sorolta. A szervezet kiemelte a Wintrac jeges úton nyújtott teljesítményét és alacsony gördülési ellenállását. Mindeközben az Auto Motor Und Sport a nagy teljesítményű Vredestein Wintrac Pro téli gumiabroncsnak „nagyon jó” értékelést adott.

Az 1908-ban Hollandiában alapított prémium abroncsmárka, a Vredestein hírnevének kulcsa kiváló minőségű és innovatív termékeiben rejlik. Egészen az 1910-ben gyártott első kerékpárabroncstól kezdve a napjainkban is Európában készülő személygépkocsikhoz, motorkerékpárokhoz és mezőgazdasági járművekhez való abroncsokig. A nagy teljesítményű és családi autókhoz gyártott gumiabroncsok mellett az 1990-es évek elején megkezdődött a négyévszakos abroncsok előállítása. Ezen a téren továbbra is piacvezető szerepet tölt be a márka. Decemberben a Vredestein bejelentette az első, kifejezetten elektromos járművekre szánt gumiabroncs, a Quatrac Pro EV>>> bemutatását. Ez  az első, kifejezetten elektromos járművekre szánt négyévszakos gumiabroncs a piacon, valamint az első olyan modell, amely „Nagy terhelhetőségű” (HL) jelölésű méretlehetőséggel rendelkezik, kiemelve alkalmasságát a nagyméretű, hálózatról tölthető autókhoz és SUV-khoz.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + tizenöt =