A Bridgestone új, disztribúciós modellre vált Magyarországon

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

2023. Szeptember 1-től a Bridgestone új, fenntartható disztribúciós modellre vált Magyarországon: a gyárból mindig teljes kapacitás-kihasználtság mellett indulnak a szállítmányok

2023. Szeptember 1-től a Bridgestone új, fenntartható disztribúciós modellre vált Magyarországon: a gyárból mindig teljes kapacitás-kihasználtság mellett indulnak a szállítmányok

Az elmúlt néhány évben a magyar gumiabroncs piac jelentős változáson ment keresztül, amely kihat a Bridgestone működésére is. A komplex és széttöredezett piaci környezet fokozott nyomást gyakorol működésünkre, növeli költségeinket és rontja környezeti terhelésünket is. Annak érdekében, hogy vállalatunk megfeleljen a magyar abroncspiac kihívásainak, a Bridgestone 2023 szeptemberétől szerkezeti változásokat hajt végre magyarországi értékesítési tevékenységében.

Új Fenntartható Értékesítési modell

Ez a strukturális intézkedés összhangban van azon kötelezettségvállalásunkkal, hogy prémium termékeket kínáljunk és hozzájáruljunk partnereink üzleti sikerességéhez a „Bridgestone E8 Kötelezettségvállalás” révén. Ez a fenntarthatósági program olyan értékeket foglal magában, mint például az Ökológia, Hatékonyság, Gazdaságosság és Kiterjesztés, vagyis elkötelezettség a folyamatos mobilitás és innováció iránt, amely az embereket és a világot is előre viszi.

A tehergépkocsi- és autóbusz-abroncsok forgalmazásában bekövetkező változásokat követően 2023. szeptember 1.-jétől a Bridgestone közvetlenül a gyárakból, teljes kapacitás-kihasználtság mellett szállítja ki az összes terméket. A személyabroncs, kisteher és 4×4 termékek esetében az Abroncs Kereskedőház Kft.-vel és a Marso Kft.-vel, a tehergépkocsi és autóbusz termékek esetében pedig a Gumiflex Kft.-vel és a Marso Kft.-vel közösen végezzük a kiszállítást magyarországi ügyfeleinknek.

Előnyök a Partnerek számára

Biztosíthatom Önöket, hogy elsődleges célunk Partnereink támogatása és az együttműködésünk javítása. Az új értékesítési rendszer kevésbé bonyolult és csökkenti a kiszállított gumiabroncsokra rakódó költségeket. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy beruházzunk a piacba, hatékonyabban tudjunk partnereink rendelkezésére állni és tovább javítsuk az ügyfélszolgálatunk minőségét. Emellett a vállalat megerősíti meglévő kereskedelmi programjait, a Bridgestone Passion-t és a Bridgestone Truck-ot, amelyek partnereink támogatására jöttek létre.

Következő lépések

  • A Bridgestone Europe NV/SA, Magyarországi Fióktelepe jogi státusza változatlan marad.
  • Az ügyfélszolgálat telefonszáma és e-mail címe szintén nem változik, 2023. szeptember 1.-jétől azonban a kommunikáció kizárólag angol nyelven zajlik.
  • Az augusztus 31.-ig leadott fogyasztói abroncsrendeléseket a jelenlegi modell szerint teljesítjük. Szeptember 1.-jétől pedig az Új Disztribúciós Modell szerint szállítunk.
  • Gondos elemzés után a vállalati struktúra optimalizációja mellett döntöttünk, azt az új értékesítési modellhez igazítjuk. Ezért a logisztikai, pénzügyi és marketing tevékenységeket áthelyezzük a Bridgestone Keleti Régió más egységeihez. Ugyanakkor partnereink továbbra is számíthatnak a magyar értékesítési csapat támogatására és tanácsadására, akik az Új Disztribúciós Modell keretében folytatják tevékenységüket.

„Tudom, hogy az Új Disztribúciós Modellel kapcsolatban kérdések merülhetnek fel, de meggyőződésem, hogy hamar elégedettek lesznek az új üzleti megközelítésünkkel. Amennyiben kérdéseik vannak, kérjük, ne habozzanak felvenni velünk a kapcsolatot! Köszönöm a bizalmukat és a hosszú távú együttműködést.”

Üdvözlettel: Radosław Bółkowski – Managing Director – Bridgestone East Region


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Egy hozzászólás

  1. Juhász Zsolt

    Aha, a tgk. abroncsoknál tapasztalt minőségi gondok (150.000 km élettartam,kontra 280.000 km Michelin) vajon nem okozhatták ezen döntések megszületését?(piacvesztés,hollandia,portugália,csehország,…)
    Május hónapban a tgk. értékesítők kollektíve felmondtak mert szar gumit nem lehet eladni.A probléma megoldását meg csak húzzák,halasztják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =