Új dimenziókban gondolkodva – Audi A8 vs. AEZ Steam

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Az Audi zászlóshajója – az A8 – AEZ Steam felnikkel – ezzel a párossal biztosan nem kell szégyenkezned!

Monumentális

Az A8 több, mint egy luxuskivitelű autó, nehéz lenne figyelmen kívül hagyni 5,2 méteres hosszúságát. Négy keréken járó státuszszimbólum, makulátlan, erőt sugároz, nem lehet nem észrevenni, vonzza a bámészkodó tekinteteket. Az új modell a szintén sikeres, 2002-es elődjéhez képest minden paraméterében kissé nagyobb. A hűtőrácstól kezdve – ami hatalmas – a hosszú orron át egészen a lakkcipőkig, ami garantálja a „Wow!” hatást ahogy az éjszakából a nappalba átgurul.

Az Audi zászlóshajója - az A8 - AEZ Steam felnikkel - ezzel a párossal biztosan nem kell szégyenkezned!

És a „Wow!” hatás tovább folytatódik…

Az ajtócsapkodás már a múlté, a központi zár-rendszer puhán, finoman, csendesen zárja az ajtókat, kellemes, bensőséges légkört teremtve a sofőrnek távol a zajos mindennapoktól. A belső tér eleganciát, prémium minőséget tükröz, ami technikai tökéletességgel párosul. Egy gombnyomással elindulva máris egy magánjet fedélzetén érezhetjük magunkat. És ez nem minden: „touch & wish”! Érintsd meg, és kívánj! Ettől a pillanattól kezdve kapcsolók és gombok nélkül élvezhetjük az autózást. Három képernyőn figyelhetjük a különböző információkat, a beszédfelismerés lehetővé teszi a kéz nélküli használatot, a csúcsminőségű hangrendszer automatikusan bújik elő az A oszlopokból, a vezetőülés pedig önmagát pozícionálja.

Az Audi A8 nem gurul, hanem siklik, mindezt a lehető legbiztonságosabban

Szinte önmagát vezeti

Az Audi A8 nem gurul, hanem siklik, mindezt a lehető legbiztonságosabban. Az aktív futóműnek köszönhetően az autó pozíciójától függően minden kerék különállóan emelhető és süllyeszthető. Egy kivételes újítás: ha a rendszer egy esetleges oldalsó ütközést érzékel, az autó enyhén emelkedik, mindez 50%-al csökkentheti az ütközés erejét. Ezenkívül összesen 41 járművezető-támogatási rendszert és akár 400 személyre szabott funkciót kínál a legmagasabb utazási kényelem érdekében.  Mindemelett igaz az is, hogy könnyű elveszni ilyen sok technológiai újítás, lehetőség között…

Az Audi A8 az AEZ Steam felnikkel egy remekművet alkot, kiváló útfekvést biztosítva.

Rájövünk a nyitjára…

Eleinte a vezetőt segítő rendszerek és kütyük sokasága zavarhatja a vezetést, de a mai okostelefon-használók egy szempillantás alatt megszokják és megtanulják a telepített technológiai funkciókat. Miután megszerezted ezt a tudást és rutinosan használod ezeket a funkciókat, az autózás egy új dimenziójába kerülsz. Az Audi A8 az AEZ Steam felnikkel egy remekművet alkot, kiváló útfekvést biztosítva.

Az AEZ Steam 265/40 R20-as abronccsal szerelve modern és klasszikus

ECE által jóváhagyott remekmű

Az AEZ Steam 265/40 R20-as abronccsal szerelve modern és klasszikus. A felni közepén a kiegyensúlyozott és arányosan lépcsőzetes kialakítású középső terület azonnal szembetűnő, melyet a tervezők egy dekoratív, ötszörös furatozással finomítottak, ezáltal minden irányba megnövelve a kerék optikai mélységét. A 15 sarkos küllő egyesíti az eleganciát és a sportos kialakítást. Az extravagáns ötvözetből készült felni további előnye, hogy ECE-minősítéssel rendelkezik, így nem kell külön engedélyeztetni – egyszerűen helyezze fel és menjen!

Az Audi A8 a technológia új dimenzióit nyitja meg, és az AEZ Steam-mel egy olyan sokoldalú, minőségi párost alkot, ami méltán képviseli ezt.

Az Audi A8 a technológia új dimenzióit nyitja meg, és az AEZ Steam-mel egy olyan sokoldalú, minőségi párost alkot, ami méltán képviseli ezt.

Elérhetőségeink:

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 16 =