Új app a LIQUI MOLY-tól Gyors út a megfelelő olajhoz

Rate this post

A német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY teljesen átdolgozta applikációját. Az app megmondja, melyik motorolaj a megfelelő egy adott járműhöz. A LIQUI MOLY app ingyenesen elérhető iOS-re és Androidra.

A német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY teljesen átdolgozta applikációját. Az app megmondja, melyik motorolaj a megfelelő egy adott járműhöz. A LIQUI MOLY app ingyenesen elérhető iOS-re és Androidra.

Az új app leglényegesebb eleme az olajútmutató. A márka, a modell és a motorizáció megadása után megmutatja, melyik olaj a megfelelő. Hiszen az olaj manapság egy nagy mértékben specializált, folyékony alkatrész, amelynek pontosan illeszkednie kell a motorhoz. Nem megfelelő olajat beönteni olyan, mint nem megfelelő alkatrészt beszerelni, és súlyos motorkárokhoz vezethet. Ezen felül az app számos információt ad a járműhöz szükséges egyéb üzemi folyadékokról, például a váltóhoz és a szervókormányhoz használatos olajról, illetve a fékfolyadékról és a hűtő fagyállóról.

Időközben az olajspecifikációk száma annyira kiterjedt lett, hogy csak a szakemberek ismerik ki magukat. „Ezért az app hasznos segítség minden autósnak, aki tanácstalanul áll a különböző olajokkal telerakott, hosszú polc előtt vagy sebesre görgeti az ujjait az online shopban”, mondja Harry Hartkorn, a LIQUI MOLY alkalmazástechnikai vezetője. „A profiknak pedig segít kiküszöbölni a műhelyben történő felhasználás, illetve az autósoknak történő értékesítés során fellépő bizonytalanságot.”

Az app ezen felül megmutatja, hol kaphatók a LIQUI MOLY termékek, háttér információkat ad az olajokkal és adalékokkal kapcsolatosan, illetve tájékoztatást ad a LIQUI MOLY újdonságairól. Teljesen új fejlesztésről van szó. A korábbi verzióhoz képest áramvonalasabb és könnyebben kezelhető lett. Az app díjtalanul elérhető német, angol, francia, spanyol, holland, norvég, finn, svéd, portugál, orosz és olasz nyelven az Apple App Store-ban és a Google Play Store-ban.

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366 077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

A Seiberling testvérek 1898. augusztus 29-én megalapították a Goodyear Tire & Rubber Company-t Akronban, Ohio államban, 100 000 dolláros induló tőkével

Emberek, akik megformálták a Goodyeart

A The Goodyear Tire & Rubber Company első 125 éve a technológiák, díjak, motorsport-győzelmek és innovatív termékek lenyűgöző időrendjét jellemezte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük