Új app a LIQUI MOLY-tól Gyors út a megfelelő olajhoz

Rate this post

A német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY teljesen átdolgozta applikációját. Az app megmondja, melyik motorolaj a megfelelő egy adott járműhöz. A LIQUI MOLY app ingyenesen elérhető iOS-re és Androidra.

A német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY teljesen átdolgozta applikációját. Az app megmondja, melyik motorolaj a megfelelő egy adott járműhöz. A LIQUI MOLY app ingyenesen elérhető iOS-re és Androidra.

Az új app leglényegesebb eleme az olajútmutató. A márka, a modell és a motorizáció megadása után megmutatja, melyik olaj a megfelelő. Hiszen az olaj manapság egy nagy mértékben specializált, folyékony alkatrész, amelynek pontosan illeszkednie kell a motorhoz. Nem megfelelő olajat beönteni olyan, mint nem megfelelő alkatrészt beszerelni, és súlyos motorkárokhoz vezethet. Ezen felül az app számos információt ad a járműhöz szükséges egyéb üzemi folyadékokról, például a váltóhoz és a szervókormányhoz használatos olajról, illetve a fékfolyadékról és a hűtő fagyállóról.

Időközben az olajspecifikációk száma annyira kiterjedt lett, hogy csak a szakemberek ismerik ki magukat. „Ezért az app hasznos segítség minden autósnak, aki tanácstalanul áll a különböző olajokkal telerakott, hosszú polc előtt vagy sebesre görgeti az ujjait az online shopban”, mondja Harry Hartkorn, a LIQUI MOLY alkalmazástechnikai vezetője. „A profiknak pedig segít kiküszöbölni a műhelyben történő felhasználás, illetve az autósoknak történő értékesítés során fellépő bizonytalanságot.”

Az app ezen felül megmutatja, hol kaphatók a LIQUI MOLY termékek, háttér információkat ad az olajokkal és adalékokkal kapcsolatosan, illetve tájékoztatást ad a LIQUI MOLY újdonságairól. Teljesen új fejlesztésről van szó. A korábbi verzióhoz képest áramvonalasabb és könnyebben kezelhető lett. Az app díjtalanul elérhető német, angol, francia, spanyol, holland, norvég, finn, svéd, portugál, orosz és olasz nyelven az Apple App Store-ban és a Google Play Store-ban.

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366 077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük