Bővül a Hankook tesztelési kapacitása Spanyolországban

Rate this post

Új tesztközpontot avatott fel az abroncsgyártó Hankook az Applus+ IDIADA Group főhadiszállásán

Új tesztközpontot avatott fel az abroncsgyártó Hankook az Applus+ IDIADA Group főhadiszállásán

A Hankook jelentősen bővíti európai tesztelési és fejlesztési kapacitásait

 A Hankook hosszú idők óta a mérnökvállalat abroncspartnere, és már korábban is szerepet vállalt a helyi tesztpályák bővítésében – a hatékonyabb, legújabb technológiát felhasználó, teljesen automatizált tesztközpont pedig az európai abroncsfejlesztést segíti elő.

A Barcelonától kb. 60 km-re fekvő komplexum a mérnökvállalat és az abroncsgyártó 15 éves múltra visszatekintő, gyümölcsöző együttműködésének eredménye. A Hankook szakmai ajánlásait használták fel többek között a nedves körülmények közötti kormányozhatóságot vizsgáló pálya kialakításában.

Az európai prémium gépjárműgyártók is ezeken a pályákon végzik el fejlesztéseikhez szükséges tesztjeiket

A Hankook új létesítménye egy modern, automatizált és teljesen papírmentes tesztelési környezetet biztosít az abroncsok még hatékonyabb tesztelése érdekében. Legyen szó az eredmények rögzítéséről, a tárolásról vagy a szállításról. A Hankook hannoveri Európai Kutatási és Fejlesztési Központja alá tartozó, 20 főből álló spanyolországi csapat szintén modern körülmények között, pihenő- és közösségi helyiségekkel ellátott irodákban végezheti a munkáját.

„A spanyol tesztkapacitás további bővítésével magasabb szintre emeltük az együttműködésünket az Applus+ IDIADA-val” – magyarázza Klaus Krause, a Hankook Európai Kutatási és Fejlesztési Központjának hannoveri vezetője. „Biztosak vagyunk abban, hogy az új létesítmény nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy még jobb abroncstesztelési feltételeket teremtsünk meg, és még magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsunk a kollégáinknak és az ügyfeleinknek. Az új központban továbbá jóval több tesztet tudunk majd elvégezni, mint korábban.”

Amint a járványhelyzet alakulása lehetővé teszi, a létesítményt hivatalosan is átadják majd.

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × öt =